dash follow

cursor

Saturday, 26 October 2013

Hashtag ThrowBack

Hi Assalamualaikum
Makin kerap pulak aku update en. Well, sejk rajin and taktahu nak buat apa. Btw, aku dah study weeks. 8/11 ni start final for sem 3. Wuuu kejap je bukan. Lepas ni dah sem 4. Ah nak habis dip dah. kenapa cepat sangat ni?!

Khamis lepas, ni kira nak buang balik ah ni. Khamis lepas ada buka booth secara kecil kecilan sempena assignment interactive english. Class lain dorang kena present kat meeting room tapi class kitorang special sikit sebab dah lambat sangat. So, buka booth.

Well, interactive english ni kena cipta satu produk. Contoh macam produk aku rainbow cake under secret recipe. Kenapa rainbow cake? sebab kat secret recipe takda lagi rainbow cake bukan? So ni kira produk baru kami nak jual kat secret recipe (acah jela).

Mana nak dapat rainbow cake tu. Ehem, ni nak cerita.. Percaya tak rainbow cake tu kitorang buat sendiri berdasarkan recipe yang ieka bagi. Berjuta terima kasih pada chekka sebab bagi pinjam rumah, peralatan nak buat rainbow cake. Bukan senang wei nak buat. Tapi demi projek yang 'tercinta' dan juga miss yang 'tercinta' kami cuba. And, guess what! Cake yang kitorang buat jadi gila. Sedap dan lazat. Hahaha >.<

Orang kuat yang buat rainbow cake. (Buddyz)


Orang yang bagi recipe rainbow cake. Maceh Ieka, nanti kalau ada duit aku belanja kau makan :*



Gemok :( tapi takpe, hati senang sebab rainbow cake kami habis. horeyyyy



Thanks to all section 6. Semua perform terbaikkkk. Love chu guys!


So, ada sape sape nak tempah rainbow cake? Hahaha takya lah tempah kat aku. Rumit gilanakmati buat wei, Dalam 5 jam jugak la nak siapkan. Leceh tak leceh. Dah la tengah malam kitorang buat cake ni. Kira pukul10 malam start buat cake. 3am baru siap. Dengan esoknya nak perform dah. Memang semua mata pou. Hahaha

Habis booth interactive english ni, petang tu pulak kena present abc delicious subject selling. Mati tak mati kan, Tapi alhamdulilah semua nya okay! 

Okay, ni semua kisah khamis lepas punya cerita :) 

XOXO, awesome